0 0

Bezoek Jumpsquare Trampolineparken

Koop je tickets met [korting] korting voor 60 minuten Vrij Jumpen bij Jumpsquare. 3 maanden geldig. Meerdere locaties beschikbaar.

Of je nu op zoek bent naar een leuk en actief uitje met de kids, een dagje weg met het hele gezin, een gezellige activiteit met vrienden of misschien zelfs een originele date? Jumpen is het antwoord!Waaghalzen (vanaf 7 jaar) kunnen zich bij Jumpsquare Trampolineparken uitleven op de Trampolinevelden, de Air Bags en in de Foam Pit of dagen elkaar uit op het Ninja Parcours of de Battle Beam. Jump van Trampoline naar Trampoline, oefen de vetste tricks, Jump over de Jump Obstacles en ervaar hoe het is om gewichtsloos te zijn. Ook vind je hier sporten die je misschien al kent, maar dan omgetoverd tot een variant op de Trampolines. Ga sneller en hoger... hoe dan ook: de adrenaline stroomt door je lichaam! Kijk voor meer informatie op de website van Jumpsquare. 

Productspecificaties

Kortingspercentage 23%
Merk Jumpsquare

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
16-09-2020 € 12.99 € 9.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top