0 0
50.00
€ 25.00
Profiteer nu!

VRexperience bij het Virtuorium in Leiden

Koop je tickets voor 1 uur VR-experience bij het Virtuorium Leiden met [korting] korting. 1 bril, maximaal 2 personen. Geldig t/m 18 januari 2021

Bij het Virtuorium in Leiden stap je een hele andere wereld binnen, met behulp van Virtual Reality. Je houdt je adem in wanneer je op een smal plankje hoog boven de grond balanceert. Met de handen stevig aan het stuur race je over de baan. Je daagt je (klein)kinderen of vrienden uit tot een virtuele bokswedstrijd. Geniet van de natuur zonder dat je hoeft af te reizen naar kwetsbare gebieden. Zoen een walvis, achtervolg een vos of pak de bogen op en verdedig samen het elvendorp. Met Virtual Reality betreed je een wereld waar je niet meer uit wilt vertrekken.BereikbaarheidHet Virtuorium bevindt zich in het centrum van Leiden. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.Kijk voor meer informatie op de website van het Virtuorium. 

Productspecificaties

Kortingspercentage 45%
Merk Slangen International Travel AG

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
21-10-2020 € 50 € 25
14-10-2020 € 50 € 25
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top