0 0
13.00
€ 10.50
Profiteer nu!

Ga terug in de tijd bij Slot Zuylen

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 28 februari 2021, m.u.v. 3 en 4 oktober 2020. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar.

Slot Zuylen is een van de oudste kastelen aan de Vecht, net buiten de stad Utrecht. Het Slot heeft een rijke familiegeschiedenis met invloedrijke bewoners, waarin sterke vrouwen, zoals schrijfster Belle van Zuylen, een prominente rol spelen. In Slot Zuylen ervaar je het dagelijks leven van de bewoners van het kasteel.Slot Zuylen kent een lange geschiedenis en heeft een bijzonder goed bewaard gebleven interieur. De rijke collectie bestaat onder andere uit antieke meubels, schilderijen en gebruiksvoorwerpen. Het lijkt wel of de kamers zo door de bewoners zijn achtergelaten.Je kunt Slot Zuylen bezichtigen aan de hand van een audiotour. Bewonder de authentieke kamers en leer alles over de bewoners van het Kasteel. Ook kun je zelf een wandeling maken door de kasteeltuin en wat drinken in het museumcafé: het Koetshuis. Ook in de omgeving van het Slot is er genoeg te beleven, combineer een bezoek aan het Slot met een heerlijke wandeling of fietstocht langs de Vecht.BereikbaarheidSlot Zuylen is gelegen in het dorp Oud-Zuilen nabij de stad Utrecht. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vetrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan gratis op het parkeerterrein langs de oprijlaan.Kijk voor meer informatie op de website van Slot Zuylen.  Rechten van foto\'s onthouden, met dank aan fotograaf Slot Zuylen, Trudelies de Graaf

Productspecificaties

Kortingspercentage 19%
Merk Slot Zuylen

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
22-10-2020 € 13 € 10.5
15-10-2020 € 13 € 10.5
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top