0 0
22.50
€ 18.50
Profiteer nu!

Entreeticket voor Klimbos Achterhoek of Dordrecht

Koop je tickets voor Klimbos Achterhoek of Dordrecht met [korting] korting. Klimmen kan vanaf 6 jaar. Geldig t/m 31 oktober 2021.

Een Klimbos alleen voor kinderen? Dacht het niet! Het is dé geschikte activiteit voor een teamuitje met collega’s, de hele familie of met vrienden. En ja natuurlijk, een klimuitje is ook heel leuk voor een kinderfeestje of met de klas. Elke klimroute heeft een eigen moeilijkheidsgraad. Je kiest zelf een route waarna je zelfstandig klimt. Vanaf 6 jaar en een minimale lengte van 1.20 m mag je starten met klimmen. Ook de reikhoogte is heel belangrijk, je moet met je handen bij de kabels kunnen! Kijk hier hoe je de reikhoogte bepaald. Het bos is verdeeld in een junior- en reguliere bos. In het juniorbos vind je de oranje routes. Ideaal om mee te beginnen als je het een beetje spannend vindt. Ook als volwassene kun je kiezen voor een junior ticket. Dit is handig als je samen met jouw (klein)kind wil gaan klimmen. Voor kinderen is een Klimbos een spannend avontuur, waarbij ze grenzen verleggen, maar vooral heel veel plezier beleven.Met een ticket mag je 3,5 uur klimmen, inclusief de verplichte veiligheidsinstructie. Met een regulier ticket mag je alle routes klimmen in het Reguliere bos, inclusief de junior routes. Voor het Reguliere bos moet je een lengte van 1.40cm hebben. Klimbos AchterhoekOntstressen en genieten van de natuur? Dat is mogelijk in het Ruurlose bos. Een plek vol met verrassingen. Je vindt hier Klimbos Achterhoek, een paradijs vol avonturen voor jong en oud. Een tokkelroute, moeilijke overgangen en grote netten. Het is er allemaal. Dit Klimbos heeft 8 verschillende routes waarbij het niveau en de hoogtes verschillen per route. Kies zelf een klimroute en bepaal hoe hoog je wil gaan. Kijk hier voor meer informatie over Klimbos Achterhoek.Klimbos DordrechtGeniet van het mooie natuurgebied en spot een bever! In de Biesbosch ligt Klimbos Dordrecht met maar liefst 7 routes. Een tokkelroute, moeilijke overgangen en grote netten. Kies zelf je klimroute en bepaal hoe hoog je wil gaan. Kijk hier voor meer informatie over Klimbos Dordrecht. Kijk voor meer informatie op de website van Klimbos Nederland.

Productspecificaties

Kortingspercentage 38%
Merk Tour de BonTon

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
13-05-2021 € 22.5 € 18.5
06-05-2021 € 22.5 € 18.5
29-04-2021 € 22.5 € 18.5
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top