0 0
89.00
€ 29.95
Profiteer nu!

RZ RZ S60 Digitale Laser Afstandsmeter tot 60 Meter

Met deze Digitale Afstandsmeter kun je zeer nauwkeurig afstand-, oppervlakte- en volumemetingen doen met behulp van een laser. Dankzij het lcd-display worden alle afstanden perfect weergeven, ook als het donker is. Ook kun je met behulp van de Pythagoras theorie metingen uitvoeren. Met een bereik van maximaal 60 meter haal je een product in huis, waarmee je gemakkelijk kunt meten.
Het Gebruik
De Digitale Afstandsmeter heeft een rubberen handgreep, waardoor de meter minder snel uit je handen glijdt en valbestendig is. De meter beschikt over grote knoppen, zodat je hem gemakkelijk kunt bedienen, wanneer je handschoenen draagt. Dit is dus de ideale afstandsmeter voor als je in huis of buiten aan het klussen bent.

Bij de Digitale Afstandsmeter wordt een opbergtasje meegeleverd, die je aan een heupriem of broekzak kunt ophangen. Daarnaast zit er naast het scherm een waterpas ingebouwd. Hierdoor kun je in de gaten houden of je recht aan het meten bent. De meter werkt op 2x AAA batterijen. Deze worden niet bij het product meegeleverd.

Productvoordelen
- Oppervlakte-, afstands-, volume- en Pythagoras-theoremeting
- Met de opbergzak kun je de meter eenvoudig aan een heupriem of broekzak ophangen
- Grote meetknop, gemakkelijk te gebruiken, ook tijdens het dragen van handschoenen
- Rubberen handgreep, antislip, valbestendig
- Nouwkeurig tot 2 mm
- Meeteenheden zijn M (meter), FT (Foot), IN (Inch)
- Meet tot een afstand van 60 meter

Voor Productspecifi

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
25-06-2018 € 89 € 29.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top