0 0
€ 25.00
€ 1.00
Profiteer nu!

Plextone Afneembare X46M HiFi Earphones met Microfoon

Met de Plextone X46M HiFi Afneembare Earphones met Microfoon, beluister je jouw muziek met een geweldig geluidskwaliteit!

Vernieuwend, hoogwaardig en enorm licht, we hebben het natuurlijk over de Afneembare Plextone X46M HiFi Earphones met microfoon. Deze earphones creëren een geweldig geluidservaring met minimale vervorming van het geluid! De Earphones zijn geschikt voor allerlei elektronische apparaten met 3,5 mm jack poort en je kunt de oordoppen van het snoer los koppelen.\n \n Geluidskwaliteit\n De earphone heeft een uitstekende geluidskwaliteit dankzij zijn high-fidelity stereo geluidstechnologie. Hierdoor ontstaat er een geweldige geluidservaring, met minimale vervorming van het geluid. Daarnaast kun je met behulp van de HiFi technologie, duidelijk je telefoongesprekken volgen en rustig van je muziek genieten. Weg van al het geluid om je heen en volledig ondergedompeld worden in je favourite muziek.\n \n Bedieningspaneel\n Het bedieningspaneel van de Plextone X46M heeft verschillende functies, je kunt er niet alleen je muziek mee bedienen maar tevens ook mee bellen! Als de earphone gekoppeld is aan je telefoon en je wordt gebeld, dan krijg je in je oor te horen dat je gebeld wordt. Door simpelweg de knop een keer in te drukken neem je op en start je het gesprek. Superhandig tijdens het joggen, het autorijden of in elke situatie dat je handen tekort komt.\n \n Afneembaar\n Wat deze earphones zo uniek maakt, is dat deze beschikken over afneembare (detachable) earbuds. Dit betekent dat je de kabel van de earbuds gemakkelijk kunt verwijderen en/of opbergen naar wens. Ideaal bijvoorbeeld tijdens het sporten, maar daarnaast is het ook extra veiling. Want stel je voor dat je de oortjes in hebt en je per ongeluk vastloopt tegen een deurhendel of er wordt om welke reden dan ook aan je kabel of earbuds getrokken. In dat geval valt de kabel uit de earbuds connectie en voorkom je pijn en schade aan zowel je oren en je earbuds.\n \n De Plextone X46M Earphones zijn verkrijgbaar in 2 kleuren. Je kunt kiezen uit de kleuren Goud en Zilver. Ook worden er 2 paar extra earbuds in verschillende maten meegeleverd. Dit in combinatie met het lichte gewicht, wordt het jouw nieuwe beste vriend in mobiliteit.\n \n Productvoordelen\n - Creëer een geweldig geluidservaring met deze HiFi Earphones\n - Zorgt voor minimale vervorming van het geluid\n - Je kunt handsfree bellen met de ingebouwde microfoon\n - Licht en comfortabel\n - Afneembaar: loskoppelen kabel van earbuds\n - Magnalium unibody, duurzaam\n- Vergulde plug, TPE + koperen gedraaide HiFi-draad en HD MIC, zorgen voor de high-end audio en HD pick-up sound-functie\n- Houdt vuil en andere stoffen buiten\n- Ondersteunende functies: afspelen / pauzeren; oproep beantwoorden / ophangen\n- Compatibel met iPhone, iPad, iPod, Samsung, HTC etc.\n- Kan met OMTP of CTIA-standaard gebruiken\r\n - Met 2 extra paar earbuds in verschillende maten\n \n Voor Productspecificaties, zie Extra Informatie.

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
02-06-2019 € 25.00 € 1.00
16-05-2019 € 25.00 € 1.00
23-04-2019 € 25.00 € 1.00
- - -
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top