0 0
599.95
€ 199.95
Profiteer nu!

Lenovo X220 Refurbished Met Intel i5 4GB RAM Windows 10

Met deze Lenovo X220 aanbieding krijg je heel veel laptop voor wel heel erg weinig. Een lekker compacte laptop die je zo meeneemt, maar wel de prestaties levert zodat je makkelijk al je school, werk en vrije tijd applicaties kan gebruiken. Het 12.5 inch beeldscherm is kraakhelder en de laptop is zo gebouwd dat je altijd een goede zithouding hebt. Dit alles ook nog eens in de kwaliteit die je van Lenovo mag verwachten!

Krachtige prestaties

Qua prestaties zit je met deze Lenovo overigens ook helemaal goed, niet onbelangrijk natuurlijk. De Intel i5 is een vlotte processor die voor alle dagelijkse taken zeer geschikt is. Online video's, e-mail, Word, Excel etc. gaat allemaal goed met deze laptop. Draadloos klopt het ook allemaal door WiFi en bluetooth. Samengevat is dit een zeer complete laptop die lekker vlot is voor een heel zacht prijsje. Wie wil dat nou niet?

Green Choice Refurb

Deze Lenovo Thinkpads zijn Green Choice Refurb. Dat betekent dat deze laptops optisch en technisch in perfecte conditie zijn. Uiterst zorgvuldig gecontroleerd en voorzien van de laatste stuurprogramma's en updates. Mogelijk zijn er lichte gebruikerssporen aanwezig. De laptops worden geleverd met 12 maanden garantie (3 maanden garantie op de batterij).

Productspecificaties

Kortingspercentage 70.04

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
03-12-2019 € 599.95 € 199.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top