0 0
849.95
€ 379.95
Profiteer nu!

Complete Elektrische Of Klassieke Boxspring

Slaap je voldoende, maar ben je ´s ochtends nog moe?  Sta je op met vervelende kwaaltjes zoals nek- en rugpijn of pijn in je bekken? Dan is het hoog tijd om voor een duurzame boxspring te kiezen! Als herboren ontwaken hoeft niet duur te zijn. Deze boxsprings van kwaliteitsproducent Intenza Comfort garanderen een goede en gezonde nachtrust. Je kunt vandaag kiezen uit een klassieke of elektrische boxspring in 4 kleuren: stof zwart of antraciet en lederlook zwart of antraciet.

Klassieke boxspring

De klassieke boxspring bestaat, afhankelijk van de gekozen afmetingen, uit 1 of 2 harde gestoffeerde boxen. De afmeting 90 x 200 cm heeft zes poten en bestaat uit 1 box. Vanaf de afmeting 120 x 200 cm tot 180 x 200 cm heeft je boxspring twaalf poten en 2 boxen. De box heeft een hoogte van 35 cm. Het gestoffeerde hoofdbord van de klassieke boxspring is 108 cm hoog, 8 cm dik en heeft de breedte van de boxspring + 10 cm (bijv. boxspring van 180 x 200 cm heeft een hoofdbord van 190 cm).

Bovenop de boxsprings komen er 2 gestoffeerde matrassen, netjes samengevoegd in de hoes zodat er geen naad in het midden zit. Dankzij de topdekmatras (zie volledige uitleg onder) voel je bovendien de naad in het midden zeker niet. De matras is afgewerkt met koudschuim voor extra ventilatie. Dankzij de pocketveertechnologie met 280 veren per m² waarbij de veren in een zakje zitten, zijn de veren veel minder voelbaar en verschuiven ze niet. Op deze manier wordt het lichaamsgewicht goed verdeeld en crëer je 7 comfortabele zones van hoofd tot voeten. De hardheid van de matras is medium en de matrassen zijn keerbaar.

Bovenop je matras(sen) komt een topdekmatras met een kern van comfortschuim. Deze fijne zachte matras van 7 cm zorgt voor een heerlijk ligcomfort en garandeert optimale ondersteuning van uitstekende lichaamsonderdelen zoals je nek bijvoorbeeld.

Specificaties klassieke boxspring

Instaphoogte: 62 cm

Hoogte onderbox: 23 cm

Hoogte poten: 15 cm

Hoogte pocketveermatras: 17 cm

Hoogte topdekmatras: 7 cm

Hoogte hoofdbord: 120 cm

Draagkracht tot 125 kg per matras

Elektrische boxspring

Een elektrische boxspring geeft je lichaam nog meer comfort en luxe. Het hoofd- en voeteinde zijn elektrisch verstelbaar waardoor je je ideale slaaphouding kan instellen onafhankelijk van je partner. Daarom wordt de extra dikke topdekmatras van 10 cm ook geleverd met een "kopsplit". Ook voor de pocketveermatras werd gekozen voor een luxemodel met 300 veren per m² en een comfortabele dikte met z'n 17 cm hoog.

Specificaties elektrische boxspring

Instaphoogte: 59 cm

Hoogte onderbox: 17 cm

Hoogte pocketveermatras: 17 cm

Hoogte poten: 15 cm

Hoogte topdekmatras: 10 cm rand is mee gestoffeerd in dezelfde kleur als je boxspring

Hoogte hoofdbord: 120 cm

Draagkracht tot 150 kg per matras

Incl. afstandsbediening

Productspecificaties

Kortingspercentage 69.26
EAN 8719274349365

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
14-02-2020 € 849.95 € 379.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top