0 0
€ 24.95
€ 12.95
Profiteer nu!

Grip+ Badkamer Handvat

Vaak wil je het tegenover jezelf niet toegeven, maar toch wordt ook jij iedere dag een dagje ouder. Een van de meest voorkomende ongelukken in huis vindt plaats in de badkamer door glijpartijen, met de Grip+ badkamer handvatten behoren glijpartijen in de badkamer tot het verleden.  Grip+ Badkamer Handvat  De Grip+ Badkamer Handvatten zijn even makkelijk te plaatsen als dat ze doeltreffend zijn, je kunt ze namelijk eenvoudig op ieder vlak en schoon oppervlak (dat niet poreus is) plaatsen. Je kunt hier bij denken aan de muur van je badkamer, douchecabine of de binnenkant van je bad. Dit doe je simpelweg door hem tegen het gewenste oppervlak aan te drukken en de ingebouwde sluitingen te activeren.  Eenmaal geplaatst levert de Grip+ houvast op plaatsen in de badkamer waar je die normaal niet hebt. De Grip+ wordt dan ook met name aangeraden aan mensen met een beperkte mobiliteit, omdat dit de zelfstandigheid aanzienlijk vergroot.

Vaak wil je het tegenover jezelf niet toegeven, maar toch wordt ook jij iedere dag een dagje ouder. Een van de meest voorkomende ongelukken in huis vindt plaats in de badkamer door glijpartijen, met de Grip+ badkamer handvatten behoren glijpartijen in de badkamer tot het verleden.

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
03-10-2016 € 24.95 € 12.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top