0 0
€ 42.95
€ 14.95
Profiteer nu!

Philips mygarden nature wandlamp

Het is weer de tijd van het jaar om uw tuin aan te pakken. Met dit mooie weer gaan we massaal weer naar buiten. De een gaat zonnen in zijn of haar royale tuin en de ander schuift op zijn of haar bescheiden balkon. Hoe dan ook, we blijven vaak tot in de avond zitten en dan kunnen we wel een lampje gebruiken. Geeft buiten sfeer Modern maar toch tijdloos, simpel maar toch sfeervol – hier gaat u langer dan alleen de zomermaanden van genieten. Deze lamp geeft meer dan alleen licht, de lampen geven sfeer aan uw buitenruimte. Het warmwitte licht werpt mooie effecten op de grond en de wanden waar ze op of aan geplaatst worden. En aangezien u in de avond ook lekker wilt genieten komt wat gezelligheid in de vorm van licht wel van pas. Mooi lichteffect Het zijn unieke blikvangers in uitgekiend ontwerp die zowel overdag als in het donker gezien mogen worden. Hang er meerdere aan de muren voor een mooi lichteffect. Of hang er eentje vlakbij de deur, zodat deze altijd in het licht staat. Wel zo veilig. Grijp daarom vandaag deze buitenkans en kies tussen de 1 stuks, 2 of zelfs 4. Geniet langer van uw buitenruimte! Tot morgen!

Type: Philips 17248/93/16 Richt uw tuin in met licht Hedendaagse en simpele vormgeving Geeft meer uitstraling aan uw tuin Creëer de perfecte sfeer buiten Hang ze in paren aan de muur Handig voor boven de deur Geeft een warmwit licht Ook beschikbaar: 2 stuks van €85,90 nu voor €24,95 4 stuks van €171,80 nu voor €44,95

Productspecificaties

Productnaam Philips mygarden nature wandlamp
Prijs 14.95
Originele prijs 42.95
Verzendkosten 6.95
Categorie Dagaanbieding
Levertijd 5-10

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
15-07-2016 € 42.95 € 14.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top