0 0
€ 27.99
€ 9.95
Profiteer nu!

Miro spots: voor een sfeervolle ambiance

Het is het spreekwoordelijke puntje op de 'i'. De verlichting in huis. De muren zijn mooi behangen of geverfd, de vloer ligt erin en de meubels staan op hun plek. Een doorn in het oog zijn dan de gloeilampen, hangend aan een draadje in het plafond. Met deze Antonio Miro lampen zet u een heel mooi puntje op de 'i'. Licht iets uit aan de wand Het kan ook zo zijn dat u een schilderij aan de wand heeft hangen dat best wel wat meer in de belangstelling mag staan. Vanaf het plafond laat de Antonio Miro zijn lichtje erop schijnen en heeft u ineens een eyecatcher in uw woning. Dat is zo handig aan de lampen, u kunt ze laten schijnen waar u maar wilt. Plafond- en tafellampen Naast de drie soorten plafondlampen hebben we ook een tafellamp. Erg leuk voor op een bijzettafeltje of naast uw bed op het nachtkastje. De lamp geeft genoeg licht om voor het slapen gaan dat goede boek te lezen. Vandaag zijn alle lampen beschikbaar in twee kleuren; zwart en wit. Tot morgen!

Merk: Miro Zeer geschikt om te gebruiken als plafondverlichting Mooi om iets uit te lichten aan de wand Voor een indirect lichteffect op het plafond U heeft keuze uit 4 spots: Enkele spot ( zwart en wit) van €24,99 nu voor €9,95 Duospot (zwart en wit) van €42,99 nu voor €14,95 Tafellamp (zwart en wit) van €39,95 nu voor €14,95 Quattro spot (zwart en wit) van €79,99 nu voor €29,95

Productspecificaties

Productnaam Miro spots: voor een sfeervolle ambiance
Prijs 9.95
Originele prijs 27.99
Verzendkosten 6.95
Categorie Dagaanbieding
Levertijd 5 - 10

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
27-07-2016 € 27.99 € 9.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top